Видео повиците преку Skype беа овозможени при крајoт на јули, но само за четири модели на паметни телефони. Сега со новата 2.1 верзија, Skype апликацијата овозможи видео повици за уште Android паметни телефони и таблет компјутери. HTC Desire, HTC Sensation, LG Revolution, Samsung Galaxy S, Galaxy Tab, Sony Ericsson Xperia Play се меѓу 17-те уреди […]

Прочитај повеќе