inFORM е нов тип на дисплеј кој е буквално три димензионален и тоа на физичко ниво. Екранот е составен од илјадници стапчиња кои се поместуваат во 3Д формата. Задвижувачите се доволно силни и можат дури и да придвижат објекти кои се поставени на „екранот“. Читањето на гестикулациите и положбата на рацете или предметите е со […]

Прочитај повеќе