Dropbox for Business стана малку покорисен сервис, откако беше додадена функционалност што овозможува колаборација со фајловите кои се споделени на складиштето. Groups е наменета за Dropbox за бизнис корисниците и ќе овозможува споделување и менаџирање на фолдери кои се споделени помеѓу различни групи корисници. Groups овозможува креирање на групи на корисници и менаџирање до кој […]

Прочитај повеќе

Dropbox стигна до 200 милиони корисници, што за помалку од половина година се 25 милиони нови корисници. Како дел од оваа промоција директорот на компанијата Дру Хјустон го откри и нова верзија на Dropbox for Business. Новата услуга ќе им овозможи на корисниците да ги користат личните и професионалните документи заедно, но во попрактичен интерфејс […]

Прочитај повеќе