Како дел од Global Intelligence Files составени од околу 5 милиони имејлови и дописки на аналитичари на Stratfor, Wikileaks oбјави нови стотина имејлови чија содржина на еден или друг начин е поврзана со Македонија и регионот. Wikileaks до сега објави околу околу 6.700 имејлови и извештаи за Македонија, во кои може да се најдат неинтересни […]

Прочитај повеќе