Покрај тоа што на најголем дел од техничката роба и се радуваме како деца кога ја купуваме и инсталираме, само неколку години подоцна, кога ќе дојде нејзината замена, и кога треба да се фрли, техничката роба станува проблематична. Mashable има одбрано неколку интересни „направи си сам“ идеи што да направите со старите скенери, принтери или […]

Прочитај повеќе