Google пoлека го збогатува искуството со нивните очила за проширена реалност Glass додавајќи сега интеграција со Play Music. Корисниците ќе можат да си ги поврзат своите музички колекции oд Play и да си стримаат музика додека ги носат очилата. Како што пишува New York Times, музичкиот сервис на Google нема да биде единствен музички сервис […]

Прочитај повеќе