Koга Microsoft и Apple, кои од секогаш се фаќаа за гуша, ќе започнат да легнуваат во ист кревет, тогаш започнувате да се запрашувате што се случува. Вака Google го започна својот блог пост во кој ги обвини двете софтверски компании, заедно со Oracle, за организирана кампања против Android. Адвокатот на Google, Дејвид Друмонд вели дека […]

Прочитај повеќе