Практичноста на 3Д принтањето ја има обезбедено иднината на оваа технологија која станува се поевтина, но колку и често да слушаме за интересни идеи за користење на 3Д принтерите, од принтање на кола до принтање на пица во Вселената, сепак постојат куп други проекти кои не воодушевуваат со својата примена, а дел од нив повеќе […]

Прочитај повеќе