Веќе од 7.јули, претплатниците на Netflix можат да се втурнат во оригинални ТВ авантури од универзумот на Castlevania. Дека креаторот на телевизиското шоу, Ади Шанкар, е исклучително зафатен зборува и фактот дека човекот потпишал договор и работи на ново аниме шоу, овој пат сместено во Assassin’s Creed универзумот. „Среќен сум да ве известам дека го […]

Прочитај повеќе

Microsoft се реши да ja промени маскотата на својот прелистувач Internet Explorer. Ново заштитно лице на прелистувачот е Инори Аизава, симпатичната аниме хероина, која во краткото видео е персонификација на Internet Explorer. Во краткото видео Инори се бори со куп роботи кои можеби се напади врз вашиот прелистувач или можеби конкурентите прелистувачи. Конечно со Microsoft […]

Прочитај повеќе