За среќа на сите нас, iFixit се едни од бета тестерите на кои Steam им ја испрати новата конзола Steam Machine, и се едни од ретките кои наместо да пишуваат рецензија на конзолата, прво што им е во памет е да ја расклопат за да видиме од што е составена. Уредот доби една од највисоките […]

Прочитај повеќе

Valve e решен да им се спротистави на гејминг конзолите со своја машина, но Steam Machine се уште не е на нивото на Xbox и Playstation. Првите импресии за конзолата и контролерот, кои Valve ги претстави минатиот месец, им се наклонети на двата уреди, а дел од рецезентите велат дека со нетрпение го чекаат јануари […]

Прочитај повеќе