Valve e решен да им се спротистави на гејминг конзолите со своја машина, но Steam Machine се уште не е на нивото на Xbox и Playstation. Првите импресии за конзолата и контролерот, кои Valve ги претстави минатиот месец, им се наклонети на двата уреди, а дел од рецезентите велат дека со нетрпение го чекаат јануари […]

Прочитај повеќе