Се номинираа игрите за овогодишниот Game Awards настан и сите заинтересирани се поканети да гласаат за нивните омилени игри така што ќе кликнат на следниов линк! Интересно е тоа што одредени игри кои преовладуваат низ бројните категории често знаат да бидат ексклузивни наслови за конзолите. Па така, игрите како Breath of the Wild, Super Mario […]

Прочитај повеќе

По повод 20-годишнината од излегувањето на играта со карти Magic:The Gathering, специјализираната продавница за игри Гоблин ќе подарува бесплатни шилови за почетници. За да добиете бесплатен шпил единствено ви е потребна желба за играње и малку одвоено време за куса презентација на правилата. По ова ќе станете дел од 13-те милиони играчи кои ја играат […]

Прочитај повеќе