Според последните резултати на ΥouTube Trends, овогодинешната кампања на Old Spice во текот на еднонеделниот дуел на Фабио и оригиналниот Old Spice Guy – Изаја Мустафа, успеа да привлече 22 милиони посетители на официјалниот YouTube канал на Old Spice. За потребите на „Mano a Mano En El Baño“ беа снимени повеќе од 100 видеа, од […]

Прочитај повеќе