Новата верзија на Google Glass која ќе се појави следната година ќе има моно слушалка која ќе го замени звучникот што пренесува звук преку черепот. Новата верзија ќе биде компатибилна и со очилата за вид и за сонце. Во моментот само тие кои имаат Glass Explorer верзии на очилата со проширена реалност ќе можат да […]

Прочитај повеќе