In-stream видеа и фотографии се додадени во најновите мобилни верзии и веб верзијата на Twitter. До сега требаше да кликнете на линкови за да ги видите фотографиите и видеата, а сега ќе видите preview на таа содржина. Кликнете на неа, и ќе ви се отвори целосната фотографија или ќе стартува видеото. Во моментов се прикажуваат […]

Прочитај повеќе