Google е во преговори со азиските производители за започнување на производство на нов паметен часовник кој ќе работи на Android Kit Kat, но со функционалности на Google Now. Google Now е асистент за пребарување и следење на корисничките активности кои ги прикажува во картички. Извори за Wall Street Journal велат дека Google е при крај […]

Прочитај повеќе