Популарниот видео сервис, Vine, кој брои повеќе од 40 милиони корисници, иако во споредба со Instagram нуди само 6 секунди (Instagram дозволува снимање на видеа со времетраење од 15 секунди), денес ги претстави своите нови опции со кои сака да се издвои од својот конкурент. Имено, од Vine претставија две нови опции за уредување на […]

Прочитај повеќе