GoPro започна со продажбата на новата камера GoPro Hero4 Session. Најновиот член на „фамилијата“ е помал од останатите камери на GoPro и претставува нова насока во дизајн на камерите, барем кога се авантуристичките камери на GoPro во прашање. За разлика од останати камери кои се коцкасти, Session е вистинска коцка со многу посимпатичен дизајн. Иако […]

Прочитај повеќе

Популарниот видео сервис, Vine, кој брои повеќе од 40 милиони корисници, иако во споредба со Instagram нуди само 6 секунди (Instagram дозволува снимање на видеа со времетраење од 15 секунди), денес ги претстави своите нови опции со кои сака да се издвои од својот конкурент. Имено, од Vine претставија две нови опции за уредување на […]

Прочитај повеќе