Се повеќе предмети добиваат интеракција преку паметен телефон, неодамна на листата е додаден, Bit Lock паметен ланец за заклучување на велосипеди. Синџирот се поврзува се телефонот преку Bluetooth и BitLock апликација. Потоа велосипедот се отклучува со притискање на едно копче. Bit lock во моментов е на Kickstarter, а првите подржувачи ќе можат да го заклучат […]

Прочитај повеќе