iMenu е стартап од Риека кој сака да го замени класичното мени со таблет компјутер. Идејата им се допадна и на властите во Хрватска, па Министерството за туризам го награди проектот со 30.000 куни, јавува Netokracija. Апликацијата ќе овозможи секое јадење не само да биде претставено со фотографија, туку и со кусо видео. Покрај ова […]

Прочитај повеќе