Microsoft ја објави најновата надоградба на својот оперативен систем. Windows 8.1 е достапен бесплатно за сите корисници кои купиле Windows 8 оперативен систем за PC и таблет компјутери, а може да се инсталира и директно на Windows 7, но ќе треба да се купи. [youtube]6QGrv7JbzjU[/youtube] Надоградбата е долго-очекувана, помина година дена од објавувањето на Windows […]

Прочитај повеќе