После четири успешни изданија, EESTEC LC Skopje ви го најавува и петтото издание на Code App Level Up, кое ќе трае од 15 април до 21 април под темата Startup Edition powered by Vip. Имате идеја, но не знаете како да ја реализирате и да започнете сопствен стартап бизнис? Овогодинешниот натпревар на Code App Level […]

Прочитај повеќе

Студентската организација EESTEC LC Skopje во соработка со Факултетот за Информатички Науки и Компјутерско Инженерство – Скопје го организира четвртото издание на настанот “Code App, Level Up”. Работилницата претставува интернационален семинар од едукативен и компететитивен карактер. Оваа година “Code App, Level Up” ќе ја опфати темата “Општествено одговорни веб страни“. Преку овие работилници ќе може да го проширите вашето […]

Прочитај повеќе

T4T или Training For Trainers e интернационален настан во кој учество може да земат студентите од електротехничките факултети и кои се членови на студентската организација EESTEC (Electrical Engineering Student’s European Association). Настанот кој се смета „за најдобар, најоригинален и наједукативен“ ќе трае од 20 до 30 октомври, од кои првите 5 денови учесниците ќе бидат […]

Прочитај повеќе