Можеби Елон Маск е најдобар пример за Тони Старк на нашето време, но неколку стартапи се обидуваат да го до донесат неговиот костум во блиска иднина. Апликации како Siri и Google Voice веќе се достапни на пазарот, но за разлика од J.A.R.V.I.S., паметниот компјутер кој е дело на Старк, апликациите како Siri разбираат единствено едноставни […]

Прочитај повеќе