HTC го претстави One Max еден ден порано откако слики oд телефонот, кој е поголема верзија од One, се појавија на интернет. Освен големиот 5,9-инчен екран, One Max се истакнува по тоа што е прв Android телефон со сензор за отпечатоци од прсти кој стартува откако Apple го претстави iPhone 5S. Но, за разлика на […]

Прочитај повеќе