Microsoft ги претстави своите идеи за кампусот на иднината. Компанијата како и останатите технички гиганти креира канцеларии кои ќе бидат соодветни за секоја потреба на вработените. Како и со Apple и овде вработените нема да мора да го напуштат кампусот за било која потреба. Линк до видеото на YouTube

Прочитај повеќе

Microsoft во последните неколку месеци со многу работи покажа дека се редефинира од гигант кој влезе во комфорт зона, во компанија која се залага да понуди подобри услуги, производи и да се доближи до трендовите. Компанијата го редизајнираше Paint, активно работи на HoloLens, претстави кул хардвер Surface и Dial, се приклучи на Linux фондацијата… Оваа енергија на глобално ниво […]

Прочитај повеќе

Дали некогаш ве интересирало како изгледаат канцелариите на најголемите компании од гејминг индустријата? Web Snapshots, кој ги презентира канцелариите на најголемите компании, оддели специјален дел само за канцелариите на гејминг студијата кои, како што може да се очекува од компании кои прават игри, се навистина креативни и забавни за да ви се посака да работите […]

Прочитај повеќе