Пред неколку години главнато дебата за Mozilla Firefox беше неговиот ‘memory leak’, т.е. тоа што тој во некои ситуации користеше многу RAM. Не знам до каде стигна оваа дебата. Можеби ефтиниот RAM ја изеде. Но, деновиве актуелна е нова дебата за Firefox, поточно за новата основна тема на прелистувачот – Australis. Од сите работи што […]

Прочитај повеќе