Според податоци од comScore, новата друштвена мрежа Google+ има над 25 милиони корисници што го прави сервисот најбрз веб сајт кој стигнал до таа бројка. Всушност 25-те милиони се забележани на 24-ти јули. Доколку друштвената мрежа расте со еден милион корисници дневно, како што вели comScore, тогаш Google+ има над 35 милиони корисници заклучно со […]

Прочитај повеќе