По повод 16 години од стартувањето на мејл сервисот на Yahoo, компанијата објави нов изглед и подобрување на корисничкото искуство. Преку своето соопштение, Yahoo го претстави новиот интерфејс за корисниците кои го користат овој сервис преку веб, Android, iOS и Windows 8. Yahoo смета дека оваа промена е ефикасна и елегантна, и стремејќи се да […]

Прочитај повеќе