Доколку сте во потрага по брза и едноставна апликација со која ќе можете да ги организирате вашите студентски обврски, како на пример, распоред со предавања, до кога треба да завршете одредена задача, планови за учење и слично, Timetable е апликацијата која ви ја препорачуваме. Со помош на оваа убаво дизајнирана апликација ќе можете лесно да […]

Прочитај повеќе