До пред десеттина години, немавме баш многу избор што да правиме кога ќе не изнервираат политичарите. Бидејќи молчењето не доаѓа во предвид, остануваа или празните трибини на стадионите или викање пред телевизорот. За среќа времињата се променија, дојде нов бран на развивачи на видео игри, кои не мислеа дека е непригодно ако дел од нервозата […]

Прочитај повеќе