Иако SocialSpot не успеа да влезе во потесното финале на Spark.me, регионална конференција на која победи српскиот TruckTrack, сепак македонскиот стартап доби непроценливо искуство и шанса да се претстави за прв пат пред можни инвеститори. Основачот на сервисот за бизнис колаборација, Марјан Николовски, вели дека настапот беше одлична шанса за да ги прошират контактите и […]

Прочитај повеќе