Од 18 октомври заедно со Windows 8.1, Microsoft го враќа Start-копчето. Дел од новите опции додадени во надоградбата се уште можат да се изменат, но Start ќе остане без можност за отстранување, дури и ако корисниците сакаат да го исклучат, јавува The Verge. Враќањето на Start е потенцирано во новата Windows 8.1 реклама, а Microsoft […]

Прочитај повеќе