Saints Row серијалот е еден од нашите омилени алтернативи на GTA игрите. Откачена акција која произлегува од целосно заобиколување на логиката и каризматични ликови кои се подеднакво интересни како и огромниот свет во кој сте фрлени. Saints Row е феноменален серијал, а тројката веќе подолго време како се истакнува како една од најдобрите игри направени […]

Прочитај повеќе

Изминантиот месец беа објавени заработките на поголем број на дизајнери на видео игри и производители на конзоли. Заедничко за најголем број од нив е што скоро сите со исклучок на Microsoft забележале загуби и намалена заработка за истиот период лани за првиот квартал, кој во финансиска смисла трае од крајот на март до почетокот на […]

Прочитај повеќе