IndieGameStand е нова продавница која пред се е наменета за независните студија за видео игри, но и за нивните фанови. Целта на продавницата е да им го олесни животот на инди-развивачите и нивно полесно претставување пред публиката, пишува Escapist. Продавницата е еволуција на популарниот „pay what you want“ сервис кој продаваше пакети од инди-игри. Сега […]

Прочитај повеќе