Џон Фрејзер-Ален има супер интересно и неверојатно хоби. Креира цели минијатурни светови. Во видеото поранешниот митбастер, Адам Севиџ има тура низ 3д-принтаниот свет.

Прочитај повеќе

Во продавницата за друштвени игри Гоблин на 26.09 (четврток) во 17 часот, за прв пат ќе се одржи презентација на минијатури од Warhammer 40.000. Колекционерите ќе ги презентираат своите човечиња, орки, ангели и демони кои се поврзани со воената игра креирана од Games Workshop во 1987 година, и подоцна адаптирана во видео игра. Настанот е […]

Прочитај повеќе