iOS 7 е повеќе од храбар обид да се престави свеж и редизајниран оперативен систем на корисници кои го сакаат iPhone поради неговата едноставност. Toj e идниот OС за сите следни уреди на Apple, од телефони и таблет компјутери до паметни часовници. Но, iOS 7 доаѓа во време кога Apple мораше да престави нешто поново […]

Прочитај повеќе