OpenIV затворена, GTA V модерската заедница разбеснета Во случај да сте ја провериле GTA V, дури и на кратко, тогаш не можете, а да не бидете импресионирани од огромниот свет кој Rockstar North го имаат креирано. Зошто тогаш рецензиите на Steam се претежно негативни? Проблемот со негативните рецензии доаѓа поради наредбата на Take-Two да се […]

Прочитај повеќе

Rockstar и понатаму продолжува со агресивното исфрлање на проширувања за онлајн делот од играта Grand Theft Auto V, притоа целосно игнорирајќи ја single-player кампањата. Најновото проширување, кое е планирано да излезе на 4 октомври, дефинитивно нема да биде исклучок. Bikers DLC ќе дозволи да формирате мотоциклистички клуб со уште седум други луѓе и да го […]

Прочитај повеќе

Можеби GTA V е најдобро продаван дел на GTA серијалот, но во голем дел популарноста на играта пред сè, се должи и на популарноста на серијалот кој е присутен повеќе од 15 години. GTA 1 или само GTA е почетокот на неверојатниот серијал на Rockstar Games тогаш под името TMA Design Ltd., во најголем дел […]

Прочитај повеќе