Дали често празната батеријата на вашиот телефон мора да ја полните на небезбедни компјутери или јавни полначи? Во овој случај можеби најдобро ќе биде да размислите на вашиот USB кабел да му ставите “USB Condom”. Колку и да звучи тоа чудно, зборуваме за реален производ… :) USB Condom е приклучок кој е произведен од Int3.cc, […]

Прочитај повеќе