Стартапот Bump Technologies, кој ја креираше апликацијата за споделување на фајлови – Bump отсега е во сопственост на Google, јави New York Times. „Наша цел во Bump отсекогаш беше да ги направиме наједноставните алатки за споделување на информации со останатите корисници и нивните уреди. Се обидуваме да креираме искуства кои наликуваат на магија, кои се овозможени од […]

Прочитај повеќе