Додека ја чекаме официјалната апликација за Vine за Windows Phone 8, дивелоперот што ја создаде 6tag (Instagram клиент за Windows Phone), го има и најдоброто Vine решение за корисниците на Windows Phone 8 оперативниот систем. 6Sec за WP8, како и Vine апликацијата за iOS и Android нуди можност за снимање и споделување на видеа во должина […]

Прочитај повеќе