Српскиот дневен весник Блиц денеска слави 17 години од своето основање, по овој повод редакцијата денешното издание на весникот ќе го издаде во 3Д-формат.  3Д-изданието доаѓа на 56 колор страни и специјални очила со кои читателите ќе можат да гледаат 3Д визуелизации и слики. „Се започнува со пронаѓање на адекватни објекти и агли за фотографирање […]

Прочитај повеќе