Можеби заради ПР причини, можеби пак навистина има нешто во тврдењата на HTC дека Apple им го украл дизајнот за One A9 телефонот, HTC го напаѓа Apple во својата најнова реклама…

Прочитај повеќе

Со обид да ги исмее своите конкуренти кои засега го владеат пазарот на мобилни уреди, Microsoft, кој неодамна ја купи Nokia, објави видео во кое директно ја напаѓа последната иновација на Apple. На еден од своите YouTube профили, Microsoft го објави видеото во кое двајца “вработени” им претставуваат идеи на нивните менаџери, луѓе кои се […]

Прочитај повеќе