Sony го најави својот ТВ приемник базиран на рачната конзола PlayStation Vita. PlayStation Vita TV покрај поддршката за ТВ канали како Netflix и Hulu ќе поддржува и играње на наслови кои се излезени за PlayStation 1, Vita и нејзиниот претходникот PSP. Како што навестува и името PlayStation Vita TV, уредот е целосно базиран на хардверот […]

Прочитај повеќе