Корисниците на Windows Phone ќе имаат официјална Instagram апликација. Оваа новост ја најави Кевин Систром, еден од основачите на Instagram, за време на настанот на Nokia кои го претставија својот Lumia компјутерски таблет и нов паметен телефон. Сепак, сè уште не е познат точниот датум, но се очекува да биде во текот на следните неколку […]

Прочитај повеќе

И додека корисниците на Windows Phone сè уште ја чекаат официјалната Instagram апликација, во меѓувреме се појавија неколку клиенти за Instagram. Еден од овие клиенти ги содржи сите опции како и официјалната Instagram апликација, а е наречен 6tag. За разлика од Instance за која пишувавме порано во „Апликација на денот“, 6tag нуди и можност за снимање […]

Прочитај повеќе