Текст едиторот за преносни уреди Quip конечно ја доби својата Android верзија. Верзијата за Android доаѓа четири месеци по iOS изданието, и е достапна за таблет компјутерите како Nexus 7 и Nexus 10, известува Gigaom. Креатор на Quip е Брет Тејлор, поранешен директор за технологија во Facebook. Текст едиторот е пред се наменет за заедничка […]

Прочитај повеќе

Quip е едитор за текст кој може да го користите од десктоп, но првенствено е креиран да се користи на таблет компјутери и паметни телефони. Апликацијата користи freemium модел, односно за домашна употреба е бесплатен, а се наплаќа за опцијата со која повеќе автори може да соработуваат на текстовите. Креатор на Quip е Брет Тејлор, […]

Прочитај повеќе