Монструмчињата на Toshl им се радуваат на сите 1 милион корисници, вели словенечкиот стартап Toshl Finance кој користи комични чудовишта во дизајн на навистина сериозна апликација. Бројот до милион корисници е уште едно достигнување на апликацијата за следење на личните трошоци, по наградата на Europas за најдобар финансиски стартап. Toshl е сервис преку кој може […]

Прочитај повеќе