Задачата на Google е да ги решава вашите проблеми и да го олесни вашето живеење, а нивниот најнов производ придонесува во тоа. Најновиот Google производ G-Male има за цел да ви покаже каков треба да биде совршениот маж , маж кој слуша сé што зборите, маж кој ви ги чита мислите, маж кој е постојано […]

Прочитај повеќе

На YouTube се појави видео од Мicrosoft реклама со Gmail man ликот во која се исмејува го Google што ги чита имејл пораките на корисниците со цел да таргетира реклами, односно дека на Google не му е гајле за приватноста се додека испорачува потаргетирани реклами. Според ZDNet, рекламата е оригинална од Microsoft и прв пат […]

Прочитај повеќе