Иако се почесто сме сведоци на прекрасни 3Д копии кои се појавуваат на веб порталите, тие се креираат од 3Д принтери со цена, која барем засега, е превисока за македонски стандард. Сепак најдовме неколку 3Д принтери кои можат да си ги дозволате и со помал буџет. Printrbot е производителот на најдостапниот принтер Printrbot Simple кој […]

Прочитај повеќе