Гораст Цветковски, актер и, поважно, хардкор гејмер, планира да го претстави гејмингот во ново светло пред македонската публика. Концептот му е да започне емисија – GG – која ќе биде за секој вид на игри и за сите гејминг турнири. Емисијата ќе има разновидна содржина која ќе им се допадне на сите гејмери, од casual […]

Прочитај повеќе