Без сомневање Titanfall е најдобрата игра која ја видовме на годинешниот Gamescom, но саемот вo Келн не би бил еден од најдобрите во светот доколу се заврши на една презентација. Xbox One први го привлекоа вниманието со најавените игри кои ќе стартуваат на конзолата. Според многумина ова е најдобриот старт на конзолата, гледано исклучиво од […]

Прочитај повеќе